Keressen adatbázisunkban!
Eladná? Kiadná? Segítünk!
Teljeskörű hitelügyintézés
Székesfehérvár, Várkörút 5.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 09.00-18.00
ELADÓ - lakás -Velence
Képek
Alapadatok Ár: 16.820.000 Ft

Megye: Fejér
Kistérség: Gárdonyi
Település: Velence
Tipus: lakás
Jelleg: tégla
Méret: 52 m2
Állapot: építés alatt
Környék: Tó-közeli, ösfás
Szobák 2 db
További adatokKor: új még nem laktak benne
Tulajdonviszony: saját
Szobák száma: 1
Nappalik száma: 1
Emelet: 2. emelet
Elhelyezkedés: társasházban
Építés módja: tégla
Fűtés jellege: központi
Komfort fokozat: összkomfort
Ingatlan tájolása: dél-nyugat
Erkély: van
Garázs: van
Kocsibeálló: van
Pince: van
Tároló: van
Leírás Velence déli részén, a most épülő termálfürdő közelében, egy gyönyörű park mellett álmodtuk meg Önnek új otthonát. Az ősfákkal ölelt területen 2 db 31 lakásos társasház biztosítja a kényelmet, a nyugalmat, a biztonságot családjának.
Mind az egyedüllétre vágyók, mind a családi fészket tervezők számára ideálisak a lakások elrendezései. A változatos kialakítású és méretű alaprajzoknak köszönhetően, az 1 szobás hangulatos szinglilakástól, a 1,5-2 szobás családalapításra alkalmas lakáson keresztül, a 3 szobás kényelmes családi otthonig mindenki megtalálja a neki megfelelőt, és szinte minden lakás terasza a Velencei- tóra panorámás.
Az építkezésre jellemző az abszolút minőségi munkára való törekvés, hisz a beruházó évek óta épít társasházakat, és akármit nem ad át a vevőinknek a saját védjegye alatt. A házban mélygarázs, kültéri gépkocsi beállók és lift is helyet kapott.
A környék infrastrukturális ellátottsága rendkívül jó, a házból minden szolgáltató egység pár perces sétával elérhető. Hívja meg a barátait a Termálfürdőbe, a Velencei- tó partjára, vagy csak háztűznézőbe!
Mindez egy kellemes sétával elérhető. Ne habozzon, még az elsők közt válogathat! Tekintse meg az alaprajzokat, remélem talál a kedvére valót közöttük!

Az ingatlanok csendes, rendezett környezetben épülnek. Az utca aszfaltozott, a társasház egy gyönyörű park melletti, 3468 nm-es telken fekszik. A közelben óvoda, iskolák, sportpálya, gyógyszertár, rendelők, és jó tömegközlekedés biztosítja a komfortérzetet.

Velence Budapesttől 45 km-re, Székesfehérvártól 25 km-re található. A település mind személyautóval az M7-es autópályán, vagy a 7-es számú főúton, mind tömegközlekedéssel, autóbusszal és vasúttal egyaránt remekül megközelíthető.

Az építés hagyományos technológiával történik.

Alapozás: Az alaptest 60cm mélységben és 50cm szélességben készül rel. -3,72m alapozási síkon C16-32/KK minőségű betonból.
Teherhordó falazatok: POROTHERM 30 és 38 N+F téglablokk tartófalak, Hvb7 jelű javított cementhabarccsal.
Válaszfalak: 10cm-es válaszfal lapokból, Hvb7 jelű javított cementhabarcsba ágyazva.
Födém: Hagyományos szerkezetű E7 j. vb. gerendás födém készül E7-66, gerendákkal, EB60/19/25 beton béléstestekkel a gyártó technológiai utasításai szerint kivitelezve, a felületi beton alatti kopogás gátló réteg és lépésálló hőszig. réteg (NIKECELL) beépítésével.
Tetőszerkezet: A tetőszerkezet láng- és gombamentesített fenyő fűrészáruból készül. A szaruk és gerendák 10/15cm méretben kerülnek elhelyezésre párafékező fóliával és cserép héjazattal, tervdokumentáció szerinti rétegrend kialakításban.
Bádogozás: Egységesen alumínium vagy LINDAB lemezből készül a fekvő - függő ereszcsatorna - és valamennyi bádogozási munka.
Nyílászárók: Az ablakok hőhídmentes-hőszigetelt 4-12-4 üvegezésű fa vagy műanyag nyílászárók. A bejárati ajtó 5 ponton záródó acél tokkal és biztonsági vasalással szerelt ajtó.
Felületképzés: A felületek belül perlit vakolattal készülnek diszperziós falfestéssel, kívül nemes vakolattal. A fa szerkezetek pácoltak, az acél szerkezetek mázoltak.
Burkolatok: A szobákban parketta a többi helyiségben kerámia lapburkolat készül. A fürdőben és WC-ben +210cm-ig csempeburkolat készül.
Fűtés-melegvíz ellátás: A fűtési és használati meleg víz ellátást a mélygarázs szinten elhelyezett gázkazánok szolgáltatják, amelyek berendezéseit és hálózatát külön épületgépészeti terv szerint kell kivitelezni. Tartalékfűtésként geotermikus vagy elektromos energia veendő figyelembe.

Használatba vételi engedély rendben!
Finanszírozó bankunk az ERSTE Bank Hungary Nyrt.
2009 szeptemberétől a lízing konstrukció a javasolt.

tel: 30/4912-665

Extrák
  • új